Izdelujemo nalepke izrezane iz različnih folij (odvisno od aplikacije folij) in različnih barv. Po konturi izrezujemo tudi natiskane napise in nalepke narejene z eko-solventnimi tiskalniki. Na področju izdelovanja izrezanih folij imamo dolgoletne izkušnje.

Za izdelavo izrezov uporabljamo različne rezalnike folij, večinoma proizvajalca Roland.

Reklamni napisi 


Z računalniškim izrezom folij je možna izdelava napisov, logotipov, znakov, simbolov vseh oblik in velikosti. Uporabljamo visokokvalitetne samolepilne folije  Nalepke oz. samolepilne folije so izjemno elegantna rešitev zapolnjevanja steklenih in ostalih površin v vašem okolju. Mi vam nudimo tisk, izrez in natančno montažno nalepk vseh vrst in velikosti: izrez barvnih nalepk vseh oblik in velikosti za reklamne table in ostale kovinske, PVC ali steklene površine  digitalni tisk in izrez nalepk vseh oblik, velikosti in ločljivosti za reklamne table in ostale kovinske, PVC ali steklene površine (kvalitetne folije z obstojnostjo tudi do 10 let) vizualni tuning vozil (za vaš avto, motor, skuter, plovilo, ... ) lepljenje promocijskih vozil (nalepke na avtomobilih, čolnih, jadrnicah, motorjih, gokartih, minimoto, registracije na plovilih ...) lepljenje nalepk na poslovna vozila (nalepke na avtomobilih, kombijih,  tovornih vozilih ...) 


Nalepke


print in cut

Print in cut (print & cut) se uporablja za izdelavo etiket, manjših ali večjih nalepk, avtografik... Grafiko najprej natisnemo na željeno podlago, ki je lahko bela, prozorna, srebrna, metalna... in nato obrežemo po kakršnikoli obliki (pravokotnik, krog, zaokroženi vogali, rožica...)

perforiranje


Perforacija je ločevanje pole na manjše enote (posamezne nalepke ali manjše pole). Rezalnik perforira preprosto obliko okoli nalepke (običajno pravokotnik - podobno kot znamke). Nato lahko nalepko enostavo ločimo (odtrgamo) od ostalih.